La construcció del nou pavelló de l’Espluga viu els seus últims dies. Finalment, les obres s’han allargat més del previst pels problemes amb el subministrament d’uns vidres durant el desembre i ara per la instal·lació d’una tanca de la pista d’hoquei que no era reglamentaria i s’ha hagut de canviar.

ÀUDIO: El regidor de Serveis Municipals explica l’estat de les obres

Tot i això, el regidor de Serveis Municipals, Joan Amigó, assegura que l’equipament està pràcticament enllestit. Aquesta setmana s’acabaran les connexions de l’aigua i el gas, mentre que es preveu que en els propers 15 dies o tres setmanes es puguin executar diverses millores externes. D’altra banda, l’equip de govern està pendent de la constitució del nou Govern de Catalunya per concretar la data de la inauguració del pavelló municipal.

ÀUDIO: Joan Amigó explica per què encara no hi ha data per la inauguració

Aquesta decisió, va explicar Joan Amigó durant el ple municipal, sorgeix de la voluntat de l’equip de govern de comptar amb algun representant del govern català per encapçalar la inauguració de la instal·lació esportiva. “Deixarem 15 dies de marge per resoldre si hi ha govern o no”, va explicar Amigó, però afegia que si la constitució d’un nou govern s’eternitza, procediran a fer una inauguració amb representants locals. “El 155 el que no ha de fer és que no inaugurem el pavelló, a més a més”, va concloure el regidor de Serveis Municipals.

ÀUDIO: Encara s’han de fer diverses millores exteriors