L’Associació cultural de Grallers, Gegants i Nans de l’Espluga va ser l’entitat que va respondre correctament més preguntes sobre l’Espluga aquest dissabte en l’estrena del Joc del Perxe, la nova proposta per aglutinar les entitats i fomentar la participació en el sopar de la Nit d’Entitats.

En aquesta primera edició del “Joc del Perxe, Alego contesto” hi van participar un total de 13 entitats. L’activitat va començar al voltant de les 9 del vespre i plantejava preguntes diverses sobre l’Espluga i la seva història. El joc s’estructurava en fases eliminatòries i es classificaven les entitats que encertaven més respostes. La final de la primera edició es va disputar entre l’Associació cultural de Grallers, Gegants i Nans, el Ball de Bastons de l’Espluga i el Club Atlètic Espluguí.

L’entitat guanyadora va ser premiada amb un pernil i un guardó que serà itinerant, ja que se l’emportarà l’entitat guanyadora de cada edició del Joc del Perxe i el conservarà al llarg de l’any. El concurs es va celebrar abans del Sopar de la Nit d’Entitats, al mateix Pavelló del Casal, i va comptar amb la participació de l’Associació cultural de Grallers, Gegants i Nans, el Ball de Bastons de l’Espluga, el Club Atlètic Espluguí, CTT Els Carquinyolis, l’Espluga Audiovisual, Orquestra i Cor TLP, Associació de Jubilats i Pensionistes, l’Associació l’Estornell, l’Agrupació Escolta i Guia l’Estornell, Càritas Parroquial, la Formació Permanent, la Cultural Jordi Francolí i Tratea Teatre.