Intèrprets: Sergi Civit, Albert Grinyó, Cristina Bosch, Montse Plana i Pepe Ardila

Descarrega’l

Informatiu Cap de Setmana on repassem les següents notícies: El diputat de Junts per Catalunya i ex conseller de presidència, Jordi Turull ha inaugurat la 453a Fira de Sant Vicenç de l’Espluga de Francolí a dos quarts de dotze acompanyat de l’alcalde de l’Espluga, David Rovira; Els Mossos d’Esquadra han incrementat aquestes setmanes la presència a l’Espluga per tal de prevenir robatoris; La Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi de Montblanc ja té protagonistes per a la 31a edició de la festa; L’aigua potable arribarà enguany a Senan gràcies a la connexió amb la xarxa de la Mancomunitat d’Aigües de les Garrigues, un subministrament que provindrà de l’Espluga Calba; El futur polígon logístic de Montblanc es manté a l’espera dels resultats de les excavacions arqueològiques, En cultura, “Forès viu el vi” se celebrarà el dissabte 18 de febrer amb el tast a càrrec del Celler Mas Foraster de Montblanc. Enguany la proposta arriba ja a la 3a edició i tindrà lloc al Local Social i Cultural del municipi a les 6 de la tarda.