(Foto: Facebook Barcelona Gipsy Balcan Orchestra)

La Fira de Sant Vicenç de l’Espluga enguany sonarà al ritme de la Barcelona Gipsy Balcan Orchestra que actuarà aquest dissabte al Pavelló del Casal just després de la Nit d’Entitats i dels Mèrits Espluguins. El concert començarà a les 12 de la nit i l’entrada serà gratuïta.

La banda barcelonina formada per 7 components de diversos països d’Europa tornarà a portar la seva fusió cultural i musical a l’Espluga, on ja van actuar l’any 2015 dins del Festival Riubombori, llavors sota el renom de Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra. Aquesta vegada la formació aproparà l’àlbum “Del Ebro al Danubio”, el seu darrer treball.

La Barcelona Gipsy Balcan Orchestra presenta una fusió de sons originaris d’algunes regions europees Orientals, així com d’Amèrica del Sud, Espanya i l’Orient Mitjà. El seu repertori s’inspira en les tradicions jueves, asquenazites i sefardites; gitanes, otomanes o àrabs, entre d’altres. La banda, reconeguda internacionalment, encarrilarà una gira per Itàlia i Alemanya, just després del concert a l’Espluga.

CONSULTA EL PROGRAMA DE LA FIRA DE SANT VICENÇ