Coincidint amb la Fira de Sant Vicenç de l’Espluga, el Casal convoca un any més, i ja en van 23, el concurs de dibuix de la Fira per als nens i nenes de l’Espluga.

Els treballs han d’estar relacionats amb la Fira, han d’estar fets per una sola persona i en mida DIN A4. El certamen inclou tres categories: nascuts del 2006 al 2007, nascuts del 2008 al 2009 i nascuts del 2010 al 2011. El termini per presentar els dibuixos acaba el 9 de febrer i s’han de presentar a les oficines del Casal amb un pseudònim i l’any de naixement escrits al darrere de l’obra. També s’haurà d’entregar un sobre amb el pseudònim i a l’interior hi haurà de constar el nom i cognoms, la data de naixement, l’adreça i un telèfon de contacte.

Els guanyadors del concurs rebran un diploma acreditatiu i un val de compra per material de dibuix o escolar per al millor de cada categoria. A més a més, un dels dibuixos guanyadors serà escollit per plasmar en la contraportada de la revista El Francolí. L’entrega de premis es farà durant l’acte de presentació de les coreografies de l’Escola de Dansa del Casal. El jurat del concurs de dibuix el formen persones vinculades al món artístic, un representant del Casal i un de la revista El Francolí.