Les votacions populars per decidir qui ha de rebre un reconeixement de la Nit d’Entitats i dels Mèrits Espluguins d’enguany viuen els seus últims dies. El termini acaba aquest dimecres 24 de gener i els reconeixements s’atorgaran el dissabte 27 al pavelló del Casal.

Enllaç votacions per internet

Poden votar les persones majors de 16 anys empadronades al municipi i es podrà fer per internet o bé presencialment a l’Ajuntament de l’Espluga.

En total hi ha 15 nominacions i els reconeixements es divideixen en 5 àmbits: millor publicació, mèrits professionals, mèrits esportius, mèrits en l’àmbit educatiu i menció especial. Per a cada categoria es donarà un únic premi, tot i que també es farà una menció especial als finalistes. A més a més, també s’atorgaran reconeixements a les associacions de nova creació o les que hagin celebrat alguna efemèride especial.