(Foto: Facebook Setmana Medieval de Montblanc)

La Setmana Medieval de Montblanc d’enguany ja té Sant Jordi i Princesa. Marc Munné i Maria Martínez representaran els dos personatges més simbòlics de la festa després d’haver estat seleccionats en la Gala d’Elecció d’aquest dissabte.

La 31a Setmana Medieval, que se celebrarà del 20 al 29 d’abril, ha comptat amb 2 candidats a Sant Jordi i 8 candidates a Princesa. En un pavelló del Casal ple de socis de l’Associació Medieval i de curiosos, els joves van participar en diverses proves de coneixement, d’improvisació i d’interpretació.

Al sopar-gala també s’han escollit els reis de la Setmana Medieval 2018 que seran Àngela Òdena i Jordi Margalef. Els personatges dels Veguers han recaigut en Ferran Romeu i Joana Jové, mentre que Maria Serra i Pep Andreu, Maite Pubill i Carlos Roca i, finalment, Núria Pino i Joan Roig seran caps de casa.

David Ortin, Joan Vizacarra i la Musca publiquen un conte infantil

L’acte d’aquest dissabte també ha servit per presentar el nou conte infantil Sant Jordi, la princesa, la rosa i el drac. El treball ha estat escrit per David Ortin, ja que és l’adaptació de l’espectacle infantil de la Setmana Medieval.  El reconegut caricaturista Joan Vizcarra n’ha fet les il·lustracions i, de fet, per primera vegada ha il·lustrat un conte infantil. L’empresa espluguina Edicions La Musca ha tingut cura de la publicació del llibre, mentre que l’Associació Medieval hi col·labora amb la promoció i venda.

Els principals protagonistes de la Setmana Medieval compareixeran aquest diumenge al migdia davant dels mitjans de comunicació per fer la tradicional fotografia al Foradot. En la roda de premsa també es donaran a conèixer les novetats de l’edició d’enguany.