Els personatges principals de la Setmana Medieval de Montblanc d’enguany van quedar adjudicats en la Gala d’Elecció d’aquest dissabte. Marc Munné i Maria Martínez encarnaran el Sant Jordi i la Princesa, mentre que els reis seran Àngela Òdena i Jordi Margalef.

Els quatre protagonistes han comparegut davant dels mitjans de comunicació aquest diumenge al matí per fer la tradicional fotografia al portal del Foradot. Una vegada superats els nervis de l’elecció del Sant Jordi i la Princesa, uns personatges als quals hi van optar 2 nois i 8 noies, Marc Munné i Maria Martínez s’han mostrat il·lusionats amb el repte. Per Munné ser el Sant Jordi d’enguany és un somni fet realitat i una emoció molt gran per representar el poble. Martínez considera que la Princesa simbolitza els valors que té Montblanc i que ha estat un privilegi ser escollida.

La Setmana Medieval estrenarà un campament de poble

Aquest cap de setmana l’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi de Montblanc també ha donat a conèixer algunes de les principals novetats de la 31a edició de la festa. Aquest 2018 s’estrenarà un campament de poble, un espai que mostrarà com vivia la gent corrent durant l’Edat Mitjana on es reuniran tots els oficis tradicionals i també s’hi faran diverses actuacions. D’altra banda, la Setmana Medieval s’afegirà al projecte “Petons”del fotògraf Enric Lucena que inclourà les fotografies dels particiapnts a la festa vestits de medieval sota el títol “Petons per Sant Jordi”. També s’ha presentat el nou conte infantil Sant Jordi, la princesa, la rosa i el drac, de David Ortin, i les il·lustracions de Joan Vizcarra.

SANT JORDI | Marc Munné | 21 anys

PRINCESA | Maria Martínez | 18 anys

REI | Jordi Margalef  | 51 anys

REINA | Àngela Òdena | 52 anys