Sarral ha celebrat aquest dissabte al migdia la tradicional Festa dels Quintos amb disfresses i carrosses de tot tipus, enguany amb la participació d’unes 300 persones i algunes referències al context polític actual amb un toc de sàtira.

La rua ha estat encapçalada pels joves que assoleixen aquest any la majoria d’edat, els nascuts l’any 2000, amb l’acompanyament musical d’una xaranga. Durant unes hores, la música de les 15 comparses participants ha ressonat pels carrers de Sarral, alguns plens per centenars de persones que no s’han perdut els Tres Tombs. Al tercer tomb, a l’altura de l’Escola Municipal Salvador Ninot, ha acabat la rua amb els quintos analitzant les diverses carrosses i amb el punt final en forma de guerra de caramels.

Abans d’això, la jornada ha començat amb la cercavila matinal i l’Ofrena a Sant Antoni Abat. La Festa dels Quintos continua a la sala recreativa municipal amb el ball de tarda i nit a càrrec de l’orquestra Repoker. Ragga Tunning i el DJ Luka Caro seran els encarregats de tancar la nit. 

GALERIA D’IMATGES