Desenes de persones s’han concentrat aquest dimarts a les 8 vespre davant d’ajuntaments de la comarca per exigir l’alliberament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart després de tres mesos del seu empresonament.

Montblanc, l’Espluga, Sarral, Vimbodí i Poblet i Barberà de la Conca han estat municipis en què s’han celebrat de nou les mobilitzacions convocades per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural.

A l’Espluga, on hi ha assistit més d’una cinquantena de persones, s’ha llegit un manifest en què es remarcava que les entitats i els “Jordis” no han comès cap delicte. Per això, s’ha exigit justícia demanant la posada en llibertat de Jordi Sànchez, diputat electe de Junts per Catalunya i fins ara president de l’ANC, i Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural; com també d’Oriol Junqueras i Joaquim Forn.