El diputat electe per  Junts per Catalunya, Jordi Turull i Negre, serà l’encarregat de tallar la cinta inaugural de la Fira de Sant Vicenç de l’Espluga d’aquest 2018 que se celebrarà del 26 al 28 de gener.

Turull, que ha estat conseller de Presidència de la Generalitat en la darrera legislatura, engegarà oficialment la Fira des de la rotonda del Lluís Carulla dissabte 27 a dos quarts de 12 del matí i després visitarà el recinte firal. En acabar, Jordi Turull signarà el llibre de la vila a la Sala Polivalent de l’Antic Hospital des d’on es farà un parlament junt amb les autoritats locals.

La Fira de Sant Vicenç i de productes de proximitat viurà enguany la seva 453a edició que combinarà, com és habitual, diverses activitats d’entitats i l’Ajuntament de l’Espluga amb les paradetes ubicades al llarg del carrer Lluís Carulla i a la plaça de l’Església. Durant el matí del diumenge se celebrarà l’esmorzar popular de la 15a Festa Comarcal de l’Oli i el vi novell i el Concurs d’Allioli. A les 7 de la tarda, al Teatre del Casal es podrà veure l’obra “El dia més foll” de Peter Turrini, a càrrec del Grup de Teatre Tramoia de Vila-seca.

Un dels actes centrals de la Fira és la Nit d’Entitats que enguany estrenarà un nou format de reconeixements amb l’aplicació de les bases que ha creat la comissió de treball formada per representants de les entitats i del consistori. De fet, aquest 2018 els espluguins i espluguines podran decidir, entre diversos candidats i candidates, qui mereix els reconeixements. A més a més, la Nit d’Entitats vindrà precedida del concurs de preguntes sobre l’Espluga, “El Joc del Perxe, alego contesto”, una de les altres novetats. Al Pavelló del Casal la festa continuarà amb la música de la Barcelona Gipsy Balkan Orchestra.

CONSULTA EL PROGRAMA D’ACTES

2 COMENTARIS

  1. Em sembla perfecte que vingui aquest senyor a inagurar la fira. Per a mi, es un heroi, un màrtir i un home. El tinc per damunt del propi Jesús de Natzaret. M’encanta que l’Espluga sigui tant plural a l’hora de convidar personalitats polítiques. Ja han vingut personatges (o millor dit herois) de CiU, de Convergència, del PDeCAT, de Junts x Catalunya i de Junts pel Sí!!!

    • A mi també em sembla una gran notícia! M’agradaria que de cara a l’any vinent l’inagurés l’il·lustre Fèlix Millet ja que és un home gran i si no ve ara qui sap si ho podrà fer en un futur que tal i com estàn les coses, l’estat Espanyol el pot empresonar en qualsevol moment!! També suggereixo que s’adaptin els carrers perquè la gent amb diversitat funcional hi pugui circular amb total normalitat! Salut, República i Pluralitat!!! Som-hi!

Comments are closed.