La programació d’actes de la Festa Major d’Hivern de Vimbodí i Poblet comença aquest cap de setmana amb cinema i teatre i guanyarà intensitat des del dimecres, dia de Sant Antoni, amb els actes més tradicionals i diverses novetats.

D’aquest primer cap de setmana, en destaca l’obra de teatre “Un creuer de revista” que es podrà veure aquest diumenge a dos quarts de sis de la tarda a càrrec dels mestres de l’Escola Octavio Paz de Barcelona. Serà la tercera vegada que els membres de la comunitat educativa d’aquesta escola pujaran a l’escenari del Teatre Foment de Vimbodí i Poblet. que repeteixen a la població per tercera vegada ja que el director Xavier López és fill de la població.

El gruix central dels actes serà a partir del dimecres 17, ja que la Festa Major d’Hivern se celebra en honor a Sant Antoni Abat, patró secundari de Vimbodí i Poblet, i és el 17 de gener quan se’n celebra la festivitat. Per això, es farà l’ofici en honor a aquest Sant, que seguirà amb la tradicional benedicció dels animals. També dimecres tindrà lloc la Festa del Soci del Casal d’Avis i s’oferiran dues sessions de cinema amb les pel·lícules Yo-Kai Watch, a les 5 de la tarda, i El último traje, a les 7 del vespre.

Dues de les novetats seran dissabte 20 de gener amb la caminada popular al Codoç amb motiu del tercer aniversari de la restauració de la creu i el ball de tarda amb el grup Crystal al pavelló municipal a partir de les 7 del vespre. Diumenge, també amb doble sessió de cinema, l’acte més destacat se celebrarà a l’Església Parroquial a partir de les 6 de la tarda i serà el 31è concert d’hivern de la Coral Veu de la Terra de Vimbodí i Poblet.