L’Ajuntament i les entitats de l’Espluga han replantejat el format de la Nit d’Entitats d’enguany per aconseguir una major implicació i donar més protagonisme a les associacions del municipi. Com cada any, se celebrarà el dissabte 27 de gener coincidint amb la celebració de la Fira de Sant Vicenç.

“El Joc del Perxe, alego contesto” és una de les apostes d’aquest 2018. Es tracta d’un joc de preguntes sobre l’Espluga en què hi participaran les entitats per equips i hauran de respondre correctament les qüestions per superar les fases eliminatòries competint amb la resta d’associacions del municipi. El nombre de preguntes i la dificultat de les mateixes s’incrementarà en cada fase fins a determinar l’entitat guanyadora del joc. Les associacions hi podran participar amb equips d’un màxim de 6 membres i s’hi poden inscriure fins al dia 17 de gener.

ÀUDIO: Erika Soriano, regidora de festes, descriu la proposta

Tant per la regidora de festes, Erika Soriano, com per les representants de la Coordinadora d’Entitats, el joc de preguntes espera convertir-se en una proposta per implicar el teixit associatiu en la Nit d’Entitats i, alhora, fer l’acte més dinàmic. “El Joc del Perxe, alego contesto” començarà abans del sopar, a dos quarts de 9 del vespre al Pavelló del Casal.

Per organitzar aquesta vintena edició de la Nit d’Entitats de l’Espluga es va crear una comissió amb representants de diverses entitats i de l’Ajuntament. Ja aquest novembre, el Consell Sectorial d’Entitats de l’Espluga va aprovar, per unanimitat, les primeres bases de la Nit d’Entitats.

ÀUDIO: Anna Andreu, representant de la Coordinadora d’Entitats, valora la iniciativa