Concactiva i les empreses del territori han posat en marxa aquest gener la segona entrega del programa 30 Plus a la Conca de Barberà, un projecte per a la creació de 20 llocs de treball per a persones de 30 anys o més.

30 Plus està dirigit a persones de 30 anys o més amb escassa o mitjana formació i dificultats per a trobar feina. També hi poden optar persones de més de 45 anys amb qualsevol tipus de titulació. El projecte, a més a més, inclou per a les persones participants una formació exclusiva d’entre 60 i 120 hores dirigida al lloc de treball a ocupar. Aquesta formació es realitza d’acord amb l’empresa, que signa un compromís de contractació. L’empresa, per la seva banda, rep una subvenció de 655 euros mensuals durant nou mesos per a la contractació d’aquestes persones.

L’any 2017 es va posar en pràctica, per primera vegada, aquest programa i 20 persones van trobar feina, uns llocs de treball cofinançats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Les empreses i les persones interessades en el programa poden adreçar-se a Concactiva per obtenir més informació.