Solivella ha celebrat aquest 6 de gener el seu primer Pessebre Vivent en què es van representar prop d’una quinzena d’escenes i va rebre la visita de més de 200 persones.

La nova associació SOS Gossos de Solivella va impulsar aquesta primera representació amb l’objectiu de recaptar fons per la seva activitat i, al mateix temps, amb la intenció de dinamitzar el municipi. El Pessebre Vivent va comptar amb la participació d’uns 50 figurants i una desena de persones d’organització i muntatge. El recorregut urbà s’endinsava en algunes cases antigues i utilitzava racons naturals del municipi.

Rosa Salvadó, vicepresidenta de l’associació, valora positivament l’estrena del Pessebre Vivent de Solivella i destaca la implicació dels veïns del municipi i del consistori. En declaracions a l’EFMR, Salvadó ha confirmat les ganes de repetir, en un futur, el pessebre i ha remarcat la voluntat de potenciar les tradicions catalanes i implicar el jovent del poble en l’organització de les representacions. Rosa Salvadó també ha reconegut tenir el Pessebre Vivent de l’Espluga com a referent a l’hora de plantejar l’esdeveniment a Solivella.