Ses Majestats, Melcior, Gaspar i Baltasar, van repartir centenars de regals per als infants de l’Espluga en una jornada carregada de nervis, il·lusió i alegria per als més petits.

Els Reis d’Orient arribaven a l’Espluga a dos quarts de cinc de la tarda per visitar la Residència de Gent Gran Jaume I. Passades les 6 de la tarda començava la cavalcada pels carrers de la vila amb la comitiva de Ses Majestats i els remolcs carregats de regals. Enguany, un d’aquests carruatges estrenava laterals amb una nova decoració lumínica i tots ells incorporaven uns sortidors de foc que es van encendre al passeig Canyellas, l’espai amb més afluència de públic.

La primera parada del recorregut va ser a l’ajuntament de l’Espluga on tampoc hi van faltar els sortidors de confeti i un castell de focs. A la casa de la vila, enguany amb els llums de Nadal apagats, Ses Majestats van ser rebuts per l’alcalde i els regidors del municipi i es van adreçar als espluguins i espluguines. Després, els Reixos van desplaçar-se fins a la plaça de l’Església on van ser rebuts pel rector de l’Espluga i van fer una ofrena al Nen Jesús, aprofitant la representació del seu naixement.

El Teatre del Casal, on tradicionalment acaba la cavalcada, estava ple fins a l’última butaca, presentant així una excepcional estampa per rebre a Melcior, Gaspar i Baltasar. Aquesta vegada, l’acte presentat per Helena Molina i David Cobo, va comptar amb una selfie amb Ses Majestats i tots els assistents i, com a novetat, els infants que duien un fanalet van pujar a l’escenari per fer-se una fotografia amb els Reixos. Els personatges màgics van fer els seus tradicionals parlaments, destacant els canvis que han vist a l’Espluga i, després, van baixar la bandera de la casa de Cervera. A partir d’aquí, van començar el repartiment de regals casa per casa que acabaria al voltant de la una de la matinada.

GALERIA D’IMATGES

2 COMENTARIS

 1. Bona tarda, és possible que em pugueu passar dues de les fotos de la galeria per correu electrònic? Gràcies anticipades.

  • Hola Alba,

   Si consulta la galeria des d’un ordinador, podrà descarregar les fotografies pitjant amb el botó dret del ratolí i desant-les. Si les difon, li demanem, si us plau, que en destaqui l’autoria (L’Espluga FM Ràdio – Gerard Bosch).

   Esperem haver resolt la seva demanda.
   Moltes gràcies per confiar en l’EFMR.

Comments are closed.