A la Conca de Barberà l’any s’ha tancat amb 14 persones aturades més respecte el mes anterior, malgrat la reducció generalitzada a Catalunya. Tot i això, el nombre d’aturats a la comarca cau si es compara amb el mateix període del 2016, quan es tancava l’any amb 959 aturades, mentre que aquest desembre ha acabat amb 888 persones a les llistes de l’atur.

La població amb més atur és Montblanc que aquest desembre ha sumat 7 persones més desocupades i arriba a les 331 persones aturades. A l’Espluga de Francolí també hi ha hagut una variació de 7 persones més respecte el mes anterior i són 176 les persones que busquen feina.

Santa Coloma de Queralt trenca aquesta dinàmica i tanca el 2017 amb 3 persones menys a les llistes de l’atur amb un total de 129 persones. Per contra, el poble en què ha crescut més l’atur aquest darrer mes és a Sarral, la variació ha estat de 8 persones i són ja 75 les persones inscrites a les oficines de treball. A Pira són 20 les persones que busquen feina, 6 mes respecte el novembre.

A les Piles, Solivella i Vilanova de Prades l’atur ha baixat aquest desembre amb dues persones menys. S’ha reduït en una persona a Barberà de la Conca, Conesa, Rocafort de Queralt, Vallfogona de Riucorb i Vilaverd. La resta dels municipis es mantenen respecte el mes anterior.