L’Espluga va donar la benvinguda al 2018 amb una festa al pavelló del Casal que va reunir més d’un miler de persones. L’espai, convertit en un circ, va sorprendre els assistents per la tematització, la incorporació d’una nova zona exclusiva al lateral de la pista esportiva o la projecció de vídeos en directe.

Aquest espai VIP era una de les novetats de la festa d’enguany i va comptar amb una bona afluència de gent, ja que la VIP Premium va omplir el seu aforament i la VIP gairebé tres quartes parts. Marsal Ventura, Dj Moncho, Adrià Ortega, DJ Sergi Molina i Dave B a la zona del pavelló i, a l’espai de l’antiga discoteca Sínia, DJ Moya i Ferran M van posar la música de la primera nit de l’any.

Aquest cap d’any l’Espluga va rebre quatre autobusos, habilitats per l’organització de la festa, provinents de l’Alt Camp, les Garrigues i de municipis de la Conca de Barberà. La Secció del Casal, els responsables de la festa, valoren positivament l’edició d’enguany per la bona acceptació de les estrenes, com la zona VIP o els mòduls de lavabos amb servei de neteja. En aquest sentit, consideren que les noves incorporacions han de tenir continuïtat.