Els tres patges reials han recollit aquest dimarts a la tarda les cartes que els nens i nenes han escrit per a ses majestats els Reis Mags d’Orient amb els regals que desitgen.

Els patges carters han arribat a l’Espluga al voltant de les 5 de la tarda i han fet parada a l’Espluga FM Ràdio on, per primera vegada, s’han dirigit a la mainada del municipi a través de l’emissora i han pogut escoltar algunes notes de veus dels infants.

La cavalcada pels carrers de la vila ha començat a dos quarts de set de la tarda baixant per la carretera de Poblet, passant per la travessera de Poblet i pujant el carrer Lluís Carulla per arribar al Teatre del Casal on han rebut les cartes amb les preferències dels nens i nenes. Un any més, el Teatre del Casal s’ha omplert de nens i nenes acompanyats de les seves famílies. Els més petits han donat la carta als Patges Reials i han rebut a canvi un grapat de caramels.

Ses majestats els tres Reis d’Orient vindran a l’Espluga, acompanyats de la seva comitiva, el dijous 5 de gener per repartir els regals. A dos quarts de 5 de la tarda visitaran la Residència de Gent Gran Jaume I de l’Espluga, mentre que a les 6 de la tarda començaran la cavalcada pels carrers de la vila. Al voltant de dos quarts de 7 faran la recepció a l’Ajuntament de l’Espluga i uns minuts després faran l’ofrena al nen Jesús a la plaça de l’Església. La cavalcada seguirà fins al Teatre del Casal on ses majestats faran l’acte tradicional amb els seus parlaments.

GALERIA D’IMATGES