Montblanc s’ha posat les sabates esportives i un barret de pare Noel per acomiadar l’any aquest diumenge corrent la Cursa de Sant Silvestre. Enguany, 324 participants han recorregut els carrers del centre de la vila per celebrar l’onzena edició de la prova, organitzada pel Club Atlètic Montblanc.

Els primers en córrer han estat els més petits, una setantena de nens i nenes, que han fet un recorregut d’uns 500 metres. Minuts més tard ha començat la cursa popular amb 254 participants que han corregut 3.400 metres. Els més ràpids han estat Bernat Ollé i Sònia Ferrayouli. Manel Álvarz i Joan Civit han tancat el podi masculí, mentre que Sílvia Iturria i Roser Espelt han completat les tres primeres posicions femenines.

La Cursa de Sant Silvestre de Montblanc ha transcorregut per alguns dels carrers més cèntrics del municipi, però el centre neuràlgic ha estat Sant Francesc. De fet, l’entrega de premis i el repartiment de coca amb xocolata s’ha fet a l’interior de l’antiga església. En l’activitat també hi ha participat la xaranga Bandsonats. La Cursa de Sant Silvestre de Montblanc destinarà tots els seus beneficis a la Marató de TV3. 

GALERIA D’IMATGES