La primera parada per als Patges Reials serà enguany als estudis de l’Espluga FM Ràdio. Els encarregats de recollir les cartes el dimarts 2 de gener participaran en un programa especial que començarà a les 5 de la tarda amb diverses propostes per als més petits.

Just abans d’iniciar el recorregut fins al Teatre del Casal de l’Espluga per rebre les cartes dels nens i nenes, els Patges Reials s’adreçaran a l’audiència per destacar quines són les novetats que porten enguany del llunyà Orient i, alhora, valoraran el comportament dels infants de l’Espluga i d’altres pobles de la Conca al llarg del 2017.

El programa serà interactiu i permetrà als infants avançar l’entrega de la seva carta als Reis Mags. Ho podran fer mitjançant notes de veu de Whatsapp, enviant-les al 696 27 86 77. D’altra banda, les famílies que ho desitgin també podran posar-se en contacte amb l’emissora per tal que els patges s’adrecin als infants. Només serà necessari enviar un correu electrònic a info@esplugafmradio.cat amb un telèfon de contacte. Els missatges es podran enviar fins al dimarts 2 de gener a les 12 del matí.

El programa especial pensat per als infants també comptarà amb el relat de contes sobre els Reis Mags i escoltarem alguns versos de Nadal dels nens i nenes de l’Espluga. S’emetrà en directe de 5 a 6 de la tarda d’aquest dimarts 2 de gener al 107.4 FM i esplugafmradio.cat.