Tres camions s’han vist implicats aquest matí en un accident al quilòmetre 42 de la carretera N-240 a l’altura de l’Espluga. La topada s’ha produït al voltant d’un quart de 12 del matí i no ha estat greu, però els tres vehicles implicats bloquegen la circulació per aquesta via i, per això, s’ofereix pas alternatiu per l’interior de l’Espluga. D’aquesta manera, el trànsit s’ha desviat per la T-700 i la TV-7001.

Del xoc n’ha resultat ferida una persona que està sent atesa pel Servei d’Emergències Mèdiques. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat 5 dotacions dels Bombers de la Generalitat i diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, així com operaris de conservació i manteniment de la xarxa de carreteres de l’Estat. Dos dels camions implicats no duien càrrega, mentre que el tercer transportava farina.