L’Espluga FM Ràdio resumirà els fets més importants de l’any amb un informatiu especial que s’emetrà en directe aquest dissabte a les 12 del migdia pel 107.4 FM i esplugafmradio.cat.

El Resum de l’Any comprimirà en una hora les notícies que han marcat aquest 2017 a l’Espluga i la Conca, enguany amb un pes important de la política nacional. Tot i això, també veurem com l’any que tanquem ha servit per desencallar alguns projectes i per comprovar, com any a any, altres sembla que no avancen. També centrarem el nostre punt de mira en les celebracions d’aquest 2017 i els mèrits individuals.

Amb el Resum de l’Any l’EFMR tancarà el 2017, dotze mesos que han estat claus per al renaixement de l’emissora municipal de l’Espluga de Francolí. El programa especial també s’emetrà el dissabte i el diumenge a les 12 del migdia i a les 7 del vespre. Com és habitual, també es podrà escoltar a la carta al web de l’EFMR.