L’entrada al nou any es viurà a l’Espluga amb una festa al Pavelló del Casal que comptarà amb quatre espais tematitzats i una llista de 7 discjòqueis. Entre aquestes zones, enguany s’estrenarà un espai privilegiat amb més serveis i comoditats.

Un any més la Secció d’Hoquei del Casal organitza la festa de cap d’any de l’Espluga enguany amb Marsal Ventura, DJ Moncho i Adrià Ortega com a caps de cartell. L’oferta musical la completaran els Djs Sergi Molina, Dave B, DJ Moya i Ferran M. A l’espai central, a la pista del pavelló, es podran escoltar les propostes més actuals, mentre que a la zona de l’antiga discoteca Sínia es recuperarà la música festiva i de dècades passades.

El president de la Secció d’Hoquei del Casal de l’Espluga, Jordi Creus, ha expressat a l’EFMR que l’aposta d’aquesta edició és el pas endavant en la tematització que canviarà la imatge del Pavelló del Casal amb quatre zones diferenciades, per exemple amb una zona VIP d’accés exclusiu.

D’altra banda, es repetirà l’experiència dels autobusos gratuïts però exportant-los més enllà de la Conca, ja que des de Valls i les Borges Blanques també hi haurà servei de transport. En total, s’han previst 6 autobusos. Pel que fa als serveis, també s’instal·laran uns mòduls de lavabos portàtils amb servei de neteja.

Enguany el preu de l’entrada bàsica és de 20 €, un increment que Jordi Creus justifica pel fet d’haver de complir amb totes les mesures de seguretat necessàries i que, alhora, reverteixen en la millora de diversos aspectes de la festa. Les entrades anticipades es poden comprar al Bar del Casal i al Bar Els Caçadors de l’Espluga, al Restaurant l’Arc de Montblanc i a la Pastisseria El Desig de les Borges Blanques fins al dia 30 de desembre.

ENTREVISTA a Jordi Creus, president de la Secció d’Hoquei del Casal de l’Espluga: