Solivella celebrarà aquest dissabte 23 de desembre una iniciativa esportiva i solidària amb la segona edició de la Cursa del Galet, una proposta que inclou diversos recorreguts adients per a tots els públics  i que dedica els seus beneficis a la Marató de TV3.

Serà el quart any que Solivella acull una cursa popular pels volts de Nadal, ja que anteriorment, fa quatre anys, es va impulsar la primera Cursa dels Nassos. Ara anomenada Cursa del Galet i en una altra data integra una cursa infantil de 300 metres, una caminada popular de 3 quilòmetres, una cursa de de 6 quilòmetres i la Cursa Popular de 9 quilòmetres. La proposta està oberta per a tots els publics i els organitzadors asseguren que és accessible per a tothom, per bé que les pujadaes i baixades són un dels elements característics dels recorreguts.

ÀUDIO: Pau Iglesias, responsable de l’activitat, explica una de les característiques de la cursa

A més a més, enguany l’esdeveniment també incroporarà ball de zumba durant els minuts previs a la cursa, tal i com va explicar Pau Iglesias, un dels impulsors de la iniciativa, en declaracions a l’Infoesport de l’Espluga FM Ràdio. Les inscripcions es podran fer el mateix dia a partir de les 9 del matí pel preu de 5 euros. Les curses començaran a dos quarts d’11 del matí i s’allargaran fins a dos quarts de 12 del matí.

ÀUDIO: Pau Iglesias destaca l’estrena del zumba