El conjunt d’activitats celebrades a l’Espluga aquest cap de setmana amb motiu de la Marató de TV3 han aconseguit sumar uns 3.700 euros en benefici de la investigació de les malalties infeccioses.

Un dels actes principals va ser el sopar solidari d’aquest dissabte 16 de desembre al pavelló del Casal que enguany ha reunit unes 130 persones. Va ser la setena edició d’aquest sopar solidari i es va comptar amb les actuacions de l’Escola de Dansa del Casal i de Trio Laime, Júlia Valls i Judit & X. Miró. Aquesta proposta va sumar uns 2.200 euros, resultat del preu del sopar i dels sortejos de productes d’empreses i establiments del territori.

Per la seva part, l’Institut Joan Amigó va aportar 405,50 euros obtinguts amb un esmorzar solidari amb aliments naturals celebrat el divendres 15 de desembre. Diumenge l’Espluga va pintar una de les 22 peces del megamural dels Pessebres Vivents de Catalunya, un disseny de Suso Camuñas, recaptant 102.27 euros.

També el diumenge, la Germandat de la Santíssima Trinitat va celebrar un vermut solidari a la plaça de l’Església amb els acudits dels germans Martínez Garí, l’actuació dels gegants de l’entitat i la possibilitat de penjar desitjos a l’arbre de Nadal. Amb tot plegat, la Germandat va sumar prop de 200 euros.

A més a més, durant el cap de setmana a la botiga Maria José Decoració es van vendre detalls del Talleret de la Llar, la iniciativa va reunir 700 euros de donatius.

L’aportació de l’Espluga seguirà creixent, ja que el dia 28 de desembre se celebra la tercera edició de la Cursa de la Llufa també en benefici de la Marató de TV3.

Consulta la recaptació dels municipis de la Conca