L’Associació de Jubilats de l’Espluga exposarà des d’aquest dimecres una mostra de diorames de Nadal elaborats pels alumnes de l’Escola Martí Poch, l’Escola Vedruna i la Parròquia de Sant Miquel Arcàngel de l’Espluga.

L’exposició està formada per una vintena de diorames de plasmen escenes nadalenques pròpies d’un Pessebre, com per exemple el naixement del nen Jesús o els tres Reis de l’Orient. Les creacions fetes per infants de l’Espluga estan elaborades amb múltiples materials i recursos.

ÀUDIO: Josep Maillo, vocal de l’Associació de Jubilats, explica la proposta

Els treballs dels nens i nenes es podrà veure des d’aquest dimecres 20 de desembre a la Llar dels Jubilats, ubicada a la plaça de l’Església, de dilluns a divendres. Tot i això, els autors dels diorames inauguraran oficialment l’exposició aquest dimarts.