L’Escola Vedruna de l’Espluga ha inaugurat aquest divendres la nova porteria de l’edifici en el marc de la Festa de Nadal del centre educatiu. Per bé que l’estrena oficial de la remodelació ha estat aquest divendres, el centre ja va començar el nou curs escolar amb bona part del vestíbul renovat.

En primer lloc, l’Escola va celebrar el festival de Nadal al Teatre del Casal amb la participació de tots els alumnes representant escenes nadalenques. L’acte va continuar al centre escolar amb la inauguració oficial de la nova porteria i vestíbul de l’escola. Les actuacions han permès renovar la imatge de l’entrada central de l’escola i millorar la funcionalitat de la porteria. En aquest espai, s’hi ha instal·lat una porta de vidre automàtica, s’ha habilitat un nou taulell per atendre les visites i també un espai de secretaria.

ÀUDIO: Teresa Roig, directora del centre, valora la remodelació de l’entrada

A més a més, una de les intervencions més vistoses ha estat la il·luminació del sostre que està composta per 200 llums LED que representen el cel de l’Espluga del 22 de maig, que és Santa Joaquima de Vedruna. Aquesta instal·lació ha estat la més complicada i, de fet, ha enrederit l’estrena oficial de la remodelació de la porteria. La Fundació Vedruna Catalunya ha invertit 45.000 euros en aquestes actuacions.

ÀUDIO: Teresa Roig explica la iniciativa dels 200 llums LED

L’acte d’aquest divendres també ha servit per homenatjar a Fina Salvadó que durant 35 anys ha fet un servei a l’escola.

RECULL D’IMATGES