Un any més, i ja en van set, la Coordinadora d’Entitats de l’Espluga ha organitzat per aquest dissabte el sopar solidari per la Marató de TV3. El sopar se celebrarà a partir de les 9 del vespre al pavelló del Casal i comptarà amb sortejos actuacions musicals i de dansa.

El sopar per la Marató de TV3 de l’Espluga estarà amenitzat enguany per les actuacions de l’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga i les formacions musicals Trio Laime, Júlia Valls i Judit & X. Miró. A més a més, com és habitual, es sortejaran productes d’establiments i empreses del territori que han col·laborat amb la iniciativa.

Les entrades són aniticipades i es poden comprar a l’Oficina de Turisme fins aquest divendres a les 12 del migdia pel preu de 10 euros els adults i 8 euros els menors fins a 9 anys. Tots els diners recaptats es destinaran a la Marató de Tv3 enguany dedicada a la investigació de les malalties infeccioses.