Junts per Catalunya va celebrar aquest dimecres a Montblanc el seu acte central de campanya a la Conca de Barberà. Unes 130 persones van omplir la sala de les Corts Catalanes del claustre de Sant Francesc per escoltar els arguments de la formació de Puigdemont.

A l’acte hi van participar el cap de llista per Tarragona, Eusebi Campdepadrós; l’alcalde de Barberà i número 11 de la candidatura, Marc Rovira; la número 13 de la llista Dolors Sabaté i el portaveu del grup municipal del PDeCAT a Montblanc, Cesc Viñas, que va presentar l’acte. També es va comptar amb una intervenció gravada de Carles Puigdemont des de Brussel·les.

Campdepadrós, que va admetre que ahir jugava a casa, ja que ell és nascut a Montblanc, va carregar contra els partits que han donat suport al 155 i va destacar que l’objectiu és recuperar la legalitat catalana i la legitimitat del govern català.

El candidat per Tarragona ha tornat a ser especialment crític amb el PSC. “No sé com té la barra de demanar reconciliació quan porta a les seves llistes a l’exfiscal Jiménez Villarejo que en el seu dia va tancar a la presó a Jordi Sánchez per defensar la llengua catalana”.

ÀUDIO: Eusebi Campdepadrós preveu que el 21-D restituirà el govern de Puigdemont

L’alcalde de Barberà de la Conca i membre de la llista, Marc Rovira, ha dit que “en no poder tancar una llista unitària, com era la nostra voluntat, aquesta candidatura és el que més se li assembla i la més transversal”.

Per la seva banda, Dolors Sabaté, dona de l’alcalde de Montblanc, Pep Andreu, i també a la llista de Junts per Catalunya, ha insistit en el fet que “tots ens necessitem molt, molt i molt per retornar al President Puigdemont com més aviat millor”. Sabaté també va argumentar els motius que la van portar a acceptar formar part de la llista de Puigdemont.

ÀUDIO: Dolors Sabaté destaca els ànims rebuts per part de la gent