Vimbodí i Poblet ha sumat enguany una de les seves millors recaptacions a La Marató de TV3 amb gairebé 5.500 euros. La quantitat s’ha assolit aquest dissabte amb  l’acte central, una festa solidària celebrada al pavelló poliesportiu del municipi, i també gràcies a les activitats prèvies.

5.490 euros, una de les millors xifres

La programació d’actes per recaptar fons per a la lluita contra les malalties infeccioses organitzada per l’Ajuntament de Vimbodí ha comptat amb la participació d’una quinzena d’entitats i amb la col·laboració de comerços, empreses i particulars. La suma d’esforços ha elevat la xifra de recaptació per sobre de 5.000 euros, un sostre que no s’havia trencat en les darreres dues edicions. L’última vegada que es van superar va ser l’any 2014, quan el municipi va fixar el seu rècord d’aportació en 5.120 euros.

Al seu temps, l’alcalde de Vimbodí i Poblet, Joan Güell, ha destacat la implicació de la ciutadania en aquesta festa solidària i celebra la recaptació assolida. Aquest 2017 s’hi ha implicat la Coral Veu de la Terra, el Casal d’Avis, el Cinema Foment, el Grup de Caminades Creu del Codoç, Càritas, l’Associació de Dones, l’AMPA de l’escola Mare de Déu dels Torrents i els responsables del mateix centre i de la llar d’infants Les Orenetes, l’Associació Juvenil Somdepoble, els Geganters i Grallers La Palanca, el grup de balls de salsa, el Club de Lectura, el Grup de Teatre Vent de Bosc, el Museu i Forn del Vidre, el DJ Raffix i el fotògraf Josep M. Potau, entre d’altres voluntaris.