Junts per Catalunya celebra aquest dimecres a Montblanc a les 8 del vespre l’acte central de campanya a la Conca de Barberà amb la participació del cap de llista a la demarcació de Tarragona, Eusebi Campdepadrós, i els candidats de la comarca, Marc Rovira i Dolors Sabaté.

L’acte el presentarà el portaveu del PDeCAT a Montblanc, Cesc Viñas. Junts per Catalunya ha escollit la Sala de les Corts Catalanes al Claustre de Sant Francesc de Montblanc per celebrar-hi l’acte central a la comarca.

La campanya per les eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre a la Conca per part de la formació que encapçala Carles Puigdemont ja va començar la setmana passada. Per exemple, ja ha passat per Pira, Solivella, Blancafort o Sarral. Junts per Catalunya es presenta a les eleccions amb el lema “Puigdemont, el nostre president”.