Aquest divendres 15 de desembre, Jordi Llavina presentarà al Museu de la Vida Rural de l’Espluga Ermita, la nova publicació de l’escriptor de l’Alt Penedès.

Llavina aproparà a l’Espluga el seu nou llibre en un escenari que li és proper per les col·laboracions que ha mantingut amb el mateix museu. A partir de les 7 de la tarda, acompanyat per l’editor Jordi Fernando, presentarà Ermita, un poema de 1.400 versos que parteix d’una excursió evocadora a l’ermita de Sant Pere del Puig, a la Selva del Camp, poble de la mare del poeta.

L’obra de Llavina ha estat publicada per l’editorial Meteora i presenta, de forma versada, els records i pensaments del poeta sobre l’amor, els fills i la soledat. Uns textos inspirats d’antics records, la contemplació de la natura i el silenci de la caminada.

Jordi Llavina i Morgadas és escriptor, poeta i crític literari. Les seves creacions han estat reconegudes, per exemple, amb el Premi Josep Pla de narrativa, el Premi Crítica Serra d’Or de poesia, el Premi Vicent Andrés Estellés de poesia o el Premi de la Crítica de la poesia catalana. Llavina també ha estat presentador i col·laborador de programes de ràdio i televisió.