L’Espluga serà una de les 22 peces que compondran el megamural que diversos Pessebres Vivents de Catalunya pintaran aquest diumenge per la Marató de TV3.

La iniciativa, impulsada per l’Associació Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya, es divideix en 22 fragments de 60×60 centímetres que cada poble pintarà. Tots junts reproduiran el mural que l’artista Suso Camuñas ha fet expressament per la Marató de TV3.

A partir de les 11 del matí a la plaça del carrer dels Penitents es començarà a pintar el fragment del mural que pertoca al Pessebre Vivent de l’Espluga. Hi podran participar les persones que facin una aportació econòmica, ja que l’objectiu de la iniciativa és recollir donatius per la investigació contra les malalties infeccioses, la causa de la Marató de TV3 d’enguany.

A més a més, s’obsequirà els participants amb regals patrocinats per Bruguer, Inofix, Miarco, Unicor, Av System, Wd40, Leñas Legua, Chocolatinas Solidaria, Bostik, Caldo Aneto, System Shop, Fes Mes, Brico Esteba, Fustes Esteba, V33, Ruedas Arfo, Wolfcrat, Alba Rulo i Grafiques Cristina.