La Germandat de la Santíssima Trinitat de l’Espluga celebrarà aquest Nadal les jornades English Corner,  unes trobades per practicar l’anglès de forma informal. L’estrena d’aquesta proposta serà aquest dissabte a les 7 del vespre al local social de l’entitat, ubicat a la plaça de l’Església.

L’activitat consistirà en una trobada de persones que vulguin conversar en anglès amb l’objectiu de practicar la llengua i passar una bona estona. Els organitzadors asseguren que el nivell d’anglès no ha de ser un impediment, sinó que es tracta de converses disteses amb l’objectiu de millorar l’idioma. A més a més, durant aquestes sessions també es podrà practicar l’anglès amb persones natives.

ÀUDIO: Dídac Rozas, impulsor de la iniciativa, destaca l’objectiu de l’English Corner

D’entrada, la Germandat celebrarà les trobades els dies 14, 16, 21 i 23 de desembre a partir de les 7 del vespre, però la intenció és que es puguin fixar periòdicament al llarg de l’any, si la resposta és bona.

ÀUDIO: Si la iniciativa agrada, es podria mantenir durant tot l’any