Esquerra Republicana arrancarà la campanya electoral a la Conca de Barberà aquest dimecres amb un acte a l’Auditori Carulla Font de l’Espluga encapçalat per l’espluguí Ferran Civit, únic candidat del partit a la comarca.

L’acte començarà a les 8 del vespre i comptarà amb les intervencions de Ferran Civit, diputat al Parlament de Catalunya per Junt pel Sí en l’última legislatura; Francesc Benet, president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, i Jordi Miró, portaveu del Grup Municipal de Som Espluga. També aquest dimecres, a les 8 del vespre, a Santa Coloma de Queralt se celebrarà una taula rodona amb la participació de diversos representants polítics.

Amb l’eslògan “la democràcia sempre guanya”, la campanya electoral d’Esquerra Republicana també farà parada a Montblanc aquest dijous amb un acte al Claustre de Sant Francesc amb la participació de Ferran Civit, els senadors d’ERC  Josep Rufà i Laura Castel i el president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Francesc Benet. El dimarts 19 de desembre també se celebrarà un acte a Santa Coloma de Queralt però els ponents encara no estan confirmats.