Per primera vegada, el Pessebre Vivent de l’Espluga incorporarà un petit mercat d’alimentació i artesania local a la zona d’accés al recinte de representacions amb l’objectiu d’alleugerir el temps d’espera a les cues.

El mercadet s’ubicarà en la proximitat del carrer dels Templaris amb diverses paradetes d’artesania local amb peces de regal i bijuteria, com les de Lakakús o M. Antònia Bóta. També hi tindrà un espai l’alimentació amb creps a càrrec del Petit Gourmand o xocolata calenta de Cal Tullet. A més a més, també hi haurà l’estand de Caldo Aneto i d’infusions Te Gust. La iniciativa, que s’estrena enguany, encara pot créixer perquè l’organització manté oberta la possibilitat d’incloure més parades.

D’altra banda, també a la cua d’accés, es projectaran vídeos divulgatius de l’Espluga de Francolí, la seva història i els seus atractius turístics. Les entrades es vendran a la plaça de l’Església, des d’on els assistents començaran un recorregut previ a l’accés al Pessebre que accedirà a l’antic Call Jueu de l’Espluga Sobirana, el nucli medieval templer que forma part de la Ruta Templera i Hospitalera del municipi. Aquest recorregut d’accés s’ampliarà fins al carrer del Capuig, del Mig i dels Templaris, als quals es podrà accedir també des dels aparcaments del Casal o del Parc Fluvial. 

Aquestes noves propostes no són les úniques que s’incorporen enguany per esponjar les cues, ja que, per primera vegada en l’actual etapa, el Pessebre Vivent es representarà durant tres dies, el 23, 24 i 26 de desembre. Una de les altres mesures per reduir les cues, ha estat la implementació d’un sistema de venda d’entrades anticipades per internet a pessebredelespluga.com i, de forma presencial, a l’Oficina de Turisme.

2 COMENTARIS

  • Benvolguda Cris,

   Així és. Enguany es poden comprar de forma anticipada, però també el mateix dia a la plaça de l’Església.

   Esperem haver resolt el teu dubte.
   Gràcies per confiar en l’Espluga FM Ràdio!

Comments are closed.