Alguns carrers de Vimbodí i Poblet s’han guarnit enguany amb una nova il·luminació nadalenca, més vistosa i eficient energèticament. El nou enllumenat nadalenc està fet amb bombetes led i s’ha ubicat al carrer Major, a la plaça Major i als ravals de Lleida i Montblanc.

En total, s’han instal·lat 8 motius decoratius i 28 cortines de llum, 13 de les quals a la façana de la Casa de la Vila. Tot i l’estrena dels ornaments lumínics, també s’han reaprofitat elements nadalencs d’anys anteriors. Els nous llums de Nadal han suposat una inversió de 3.055,21 euros.

La nova il·luminació es va inaugurar divendres passat amb l’encesa oficial des de la plaça Major a càrrec dels escolars Arnau Blázquez i Nadia Vieco, guanyadors del concurs per escollir la postal nadalenca amb què l’Ajuntament vimbodinenc felicitarà enguany les festes de Nadal a veïns i institucions. L’enllumenat nadalenc estarà connectat fins després de Reis o es podria allargar fins a la Festa Major d’Hivern que se celebra el dia 17 de gener  en honor a Sant Antoni.