L’Espluga ha despertat aquest dimarts amb nombrosos llaços de color groc en els carrers principals i alguns monuments del municipi després de la primera nit de la campanya electoral per les eleccions al Parlament de Catalunya de pròxim 21 de desembre.

La campanya ha donat el tret de sortida aquest dimarts a la matinada amb la tradicional penjada de cartells, aquesta vegada marcada pels elements de color groc. Els llaços, que han aparegut en molts punts de l’Espluga, són com els que s’han utilitzat en les darreres setmanes per demanar l’alliberament dels consellers catalans cessats pel Govern espanyol i els presidents de l’ANC i Òmnium Cultural.

A més a més, també s’han pogut veure cartells de la candidatura de Junts per Catalunya, la llista que encapçala Carles Puigdemont. A última hora d’aquest dimarts, també s’han penjat els cartells de la CUP.

1 COMENTARI

  1. Així m’agrada!!! Que des de l’emissora municipal de l’Espluga només es fotografiï la propaganda electoral del Puigdemont. La dreta catalana es la solució per aquest petit gran país.
    Em de lluitar contra l’enemic, que es Espanya i la UE. La independència serà de dretes i convergent o no serà!!!

Comments are closed.