El local social de la Germandat de la Santíssima Trinitat de l’Espluga es va omplir aquest diumenge de creacions artístiques en el que va ser el primer petit mercat d’artesania.

Carme Gutierrez, amb treballs de bijutería artística; Isabel Llurba amb bijuteria de punta de coixí, i Maria Antonia Bota, amb bijutería en plata, van ser les tres artistes que van exposar i vendre les seves creacions. El mercat va estar obert d’11 a 14 del matí i de 17 a 20 del vespre. Pel que fa a la resposta del públic, des de l’organització asseguren que va ser bona i, de fet, a partir de les 12 del migdia va ser quan el local social de la Germandat es va omplir.

Aquest diumenge s’estrenava la proposta però la Germandat de la Santíssima Trinitat ha posat el local en disposició de les artistes per repetir el mercat en futures ocasions. De fet, l’entitat vol aconseguir que el local sigui un espai on fer-hi activitats i que pugui dinamitzar el centre històric del municipi. En aquesta línia, des d’aquest divendres el local social acollirà l’exposició fotogràfica de Enric de Santos titulada “Instants d’una vida: 35 anys de fotografia”. Es presentarà a dos quarts de 12 del matí a càrrec de l’autor de l’obra.