Intèrprets: Sergi Civit, Anna Garcia, Cristina Bosch, Montse Plana, Josep Ardila. Tècnic: Gerard Bosch

Descarrega’l 

Informatiu cap de setmana on comencem parlant del Gran Recapte d’aliments a la Conca de Barberà. La iniciativa espera assolir les xifres de l’any passat amb 4.300 tones d’aliments recaptades a tot Catalunya. També parlem de les primeres nevades a les cotes més altes de la Conca de Barberà. En clau política parlem de l’aprovació del POUM per unanimitat a l’Espluga de Francolí i de les modificacions dels pressupostos de l’Ajuntament Montblanquí. Informem també de que l’Espluga tindrà el nou pavelló acabat a finals d’aquest 2017 i de que els espluguins i espluguines podran escollir entre dues opcions per a invertir els pressupostos participatius d’enguany amb una dotació de 18.000 euros.

Intèrprets: Sergi Civit, Anna Garcia, Cristina Bosch, Montse Plana, Josep Ardila.