Des d’aquest divendres 1 de desembre ja es poden  comprar les entrades anticipades per les representacions del Pessebre Vivent de l’Espluga d’enguany. Per primera vegada, els tiquets es poden comprar de forma anticitada per internet o presencialment a l’Oficina de Turisme de l’Espluga. L’organització espera que, amb aquesta iniciativa, pugui reduir les cues que es generaven a la taquilla de la plaça de l’Església.

Per internet, les entrades es poden comprar a pessebredelespluga.com, pessebresvivents.cat o a l’aplicació Pessebres Vivents. Aquest 2017, les persones que ja tinguin l’entrada comprada es podran dirigir-se directament a la cua d’accés, que enguany serà pels carrers del Mig i Templaris, fins el carrer Penitents. L’altra mesura per esponjar les cues és l’augment del nombre de representacions, que passa de 2 a 3 dies. Així, es podrà veure el 23, 24 i 26 de desembre de 6 a 8 del vespre en diferents representacions de mitja hora.

Aquest 2017 es commemoren els 50 anys del primer Pessebre Vivent a la Cova de la Font Major

Amb la posada en marxa de la venda d’entrades anticipades, aquest divendres també comença la campanya comunicativa del Pessebre amb anuncis de ràdio, televisió i a les xarxes socials. Unes promocions fetes amb imatges fetes el 2015 pel fotògraf espluguí Blai Rosell i amb veu de l’espluguina Ester Majós, amb producció de Josep Morató.