Durant els tres primers divendres de desembre els bars de la plaça de l’Església i del passeig Canyellas de l’Espluga donaran protagonisme a les tapes. En total seran vuit bars del municipi els que posaran en marxa aquesta iniciativa gastronòmica per dinamitzar el centre històric de la vila.

La iniciativa porta per títol “Anem de Tapes” i se celebrarà els dies 1, 8 i 15 de desembre. Durant aquests tres vespres de divendres, els bars oferiran una tapa elaborada per a l’ocasió i un quinto o copa de vi per 2,5 euros. El recorregut gastronòmic començarà al vespre per tal d’evitar l’horari de pagament de la zona blava, ja que així consideren que hi participarà més gent.

Bar l’Estic, Bar l’Espluga, Bar Restaurant La Plaça, Cafeteria B de Gust, Bar Cafeeteria La Germandat, Merco Bar Cafeteria, Bar Frankfurt Ca l’Enric i Frankfurt Espluguins són els participants de la primera edició d'”Anem de Tapes”. Els tres divendres la proposta acabarà a l’Estic Garage amb la sessió d’un Dj local.

ÀUDIO: Entrevista a Xavi Sánchez i Cata Oprea, dos dels impulsors de la iniciativa