L’espluguina Catalina Riutort i el montblanquí Alexandre Amorós han estat reconeguts amb el premi Porter i Rovira del curs 2016-2017 pels bons resultats obtinguts en les proves d’accés al conservatori.

Els dos alumnes de l’Escola de Municipal de Música Josep Porter i Rovira de Montblanc van rebre el premi el passat 27 d’octubre durant l’acte inaugural del nou curs. El guardó, que reconeix els alumnes de l’escola montblanquina, és la primera vegada que s’atorga després que la Junta de Govern de l’Ajuntament de Montblanc aprovés aquest juny la creació del premi. Catalina Riutort i Alexandre Amorós han estat els candidats al premi que va proposar el claustre de professors de l’escola de música de Montblanc.

L’import concedit pel consistori montblanquí és de 500 euros per a cada un i durant l’acte de lliurament del premi els dos alumnes van fer una audició. El Premi Josep Porter i Rovira, creat aquest 2017, és un guardó de reconeixement a la promoció, treball i desenvolupament musical dels alumnes de l’escola municipal de música de Montblanc.