L’Ajuntament de l’Espluga ha tret a concurs la licitació del servei de guarda i manteniment de l’estació de tren, després de la renúncia d’Eugenio Salguero qui ha assumit les tasques durant més de vint anys.

Aquest servei inclou el manteniment exterior dels instal·lacions, neteja, jardineria, neteja, obertura i tancament de lavabos i sales d’espera, cura i manteniment de l’espai situat a la part alta de l’edifici de l’estació dedicada a habitatge, i qualsevol altre amb la finalitat de que l’edifici de l’estació i l’espai que l’envolta tinguin un aspecte digne.

La concessió tindrà una durada de 2 anys, prorrogable a dos anys més. Aquest servei de guarda i manteniment es retribueix amb la utilització, sense càrrec, de l’habitatge ubicat a la planta alta de l’edifici de l’estació. Aquestes instal·lacions, arrendades per l’Ajuntament de l’Espluga, són propietat d’ADIF. Les bases de la convocatòria han estat publicades al web de l’Ajuntament de l’Espluga.