La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM) han programat per aquesta campanya de Nadal concerts musicals, cantades de nadales, espectacles infantils i sortejos per promocionar el comerç de proximitat. La campanya començarà aquest dissabte 2 de desembre i acabarà el 16 de gener i compta amb el suport del consistori montblanquí que inverteix 22.000 euros en la  instal·lació i el consum elèctric de l’enllumenat nadalenc.

Per incentivar les compres, es repetirà el sorteig entre les persones que comprin durant la campanya de Nadal en els establiments de la UBCM i es podrà guanyar un iPhone 8, una tablet de 16 GB o una Smart TV Full HD. A més de la decoració i il·luminació nadalenca dels carrers, les botigues també regalaran als clients vals d’aparcament de dues hores per estacionar els vehicles a les zones blaves del municipi.

Els festius que poden obrir els comerços a tot Catalunya aquesta campanya són: 6, 8, 10, 17 i 24 de desembre i 8 de gener del 2018. En aquest sentit, la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc demana a tots els associats que obrin, especialment, el 24 de desembre, ja que es considera pot ser una jornada  perquè és un diumenge i seguidament hi ha dos festius, Nadal i Sant Esteve.

Una de les novetats d’enguany és la gimcana infantil que té com a premi un cap de setmana per a 4 persones a Port Aventura (2 adults i 2 infants). L’activitat consistirà a trobar, entre 70 petits tions situats als aparadors de cadascun dels establiments associats, els 5 que llueixen mantes de diferents colors. Els qui completin encertadament la gimcana han de dipositar els fulletons a les urnes situades al vestíbul de l’Ajuntament i la Biblioteca de Montblanc, on també es podran dipositar les butlletes pel sorteig dels premis tecnològics, fins al 15 de gener.

Les accions promocionals d’aquesta campanya s’han presentat aquest dilluns a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Montblanc. Durant l’acte, la presidenta de la UBCM, Montse Guinovart, ha destacat que l’associació concentra gran part dels esforços durant aquestes setmanes perquè és la principal època comercial de l’any. En la mateixa línia, la regidora de comerç, Sílvia Lafebre, ha reafirmat el suport de l’Ajuntament per afavorir que les compres es facin als establiments locals.

Calendari d’espectacles: 

  • Dissabte16 de desembre:

–      12 del migdia, EL PETIT LILO, espectacle d’animació itinerant a càrrec d’Actua Produccions. Itinerant pels carrers i places, amb inici al carrer Pintor Potau.

–      6 de la tarda, concert amb la SMALL RIVER CHRISTMAS BAND. Itinerant pels carrers i places, amb inici al carrer Pintor Potau.

 

  • Dissabte 23 de desembre:

–      De 2/4 d’11 a 2/4 d’1 del migdia i de 5 a 8 del vespre, INFLABLES per a la canalla de totes les edats. A la plaça Major.

–      A 2/4 de 12 del migdia, ELS TITELLAIRES ARRIBEN A LA CIUTAT, de la companyia Cia Patawa. Espectacle d’animació itinerant pels carrers i places, inici al carrer Pintor Potau.

–      A  1/4 d’1 del migdia, CAGALLUFES, EL FOLLET RONDINAIRE, de la companyia Cia Patawa. Espectacle infantil. A la plaça de Sant Miquel.

–      A les 6 de la tarda, XOCOLATADA POPULAR. A la plaça Major.

–      A 2/4 de 7 de la tarda, CANTADA DE NADALES per la Coral Flor de Lis de Montblanc. Itinerant pels carrers i places, amb inici al carrer Pintor Potau.