L’Ajuntament de l’Espluga ha organitzat per aquest diumenge 3 de desembre una sortida als boscos de Poblet per anar a buscar els tions. Es tracta d’una proposta familiar que recorrerà un petit itinerari pel Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet sota la direcció d’uns guies que explicaran històries sobre els tions per als infants.
L’activitat, que és gratuïta i per a tots els públics, està coordinada per Drac Actiu i començarà a dos quarts d’11 del matí des del pàrquing de l’Alberg Jaume I. Des d’aquest punt, començarà la sortida per apropar-se als boscos de Poblet per viure l’aventura de trobar el tió. Quan s’hagin trobat els tions, les famílies podran recuperar energia amb un tros de coca amb xocolata. Tot seguit, cada família podrà endur-se el seu tió cap a casa on caldrà que l’alimenti de valent perquè el dia de Nadal cagui amb força.

Per participar-hi és necessari formalitzar les inscripcions a les oficines de Drac Actiu el dimecres 29 de novembre de 09 h a 14 h o el dissabte 2 de desembre de 10 a 12 h. També s’haurà d’informar del nom del tió. 

ÀUDIO| Entrevista a la regidora de festes de l’Ajuntament de l’Espluga, Erika Soriano: