Unes 200 persones han omplert aquest matí de diumenge el Teatre Folch i Torres del Casalet amb motiu de la sisena edició de la Festa de la Música de l’Espluga.

Enguany, amb un canvi de format, el Casalet va aplegar totes les actuacions musicals, excepte la de la Batucada dels Diables Kids de l’Espluga que va servir per encetar la jornada des de la plaça Montserrat Canals. Ja al Casalet, el públic que omplia totes les localitats del teatre va poder escoltar la música de  l’Orquestra i el Cor Treu-li la Pols al Teu Instrument, els alumnes de l’Escola Municipal de Música de l’Espluga, Apalanke, The Big Ones, Sukha Sound i Júlia Valls.

Una de les altres novetats d’enguany va ser la interpretació d’El Cant dels Ocells per part d’una vintena de músics. Aquesta actuació, en què tothom hi podia participar, es va fer seguint la iniciativa “Música per la Llibertat” amb l’objectiu de reclamar l’alliberament dels polítics catalans empresonats i els presidents d’Òmnium Culural i l’ANC. Un vermut amb productes locals va servir per cloure l’acte.

Aquesta cita anual que se celebra entorn de la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics, va estar coorganitzada per la Cultural Jordi Francolí i les entitats espluguines que s’hi han sumat. Des de la Cultural Jordi Francolí, Enric Mercadé, ha celebrat l’èxit d’assistència i les noves apostes musicals que s’hi van poder escoltar.

GALERIA D’IMATGES