L’espluguina Dolors Sabaté ocupa el número 13 de Junts per Catalunya a Tarragona (Foto: Joan López)

Cinc conquencs representaran la comarca en les eleccions d’aquest 21 de desembre entre les llistes de Junts per Catalunya, Esquerra Republicana i la CUP.

La llista Junts per Catalunya, encapçalada pel president Carles Puigdemont i que suma pel PDeCAT, incorpora dos noms de la Conca de Barberà. D’una banda, l’alcalde de Barberà de la Conca, Marc Rovira, que ocupa el número 11 per la província de Tarragona. I com a número 13, com va confirmar laconcadiari.cat, la llista de Puigdemont incorpora l’espluguina Dolors Sabaté, l’esposa de l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, vinculat a Esquerra Republicana.

ÀUDIO: Dolors Sabaté reprodueix la trucada de Carles Puigdemont

«Dolors et necessito i vull que vinguis a la meva llista», així li hauria comunicat Puigdemont a Dolors Sabaté les intencions d’incorporar-la com a representant de la Conca. Sabaté, en declaracions a l’Informatiu Cap de Setmana, va confessar haver rebut la trucada del president Puigdemont i assegurava que ha decidit sumar-se a la llista de Junts per Catalunya perquè el president li ha demanat, no pas per les seves intencions polítiques. «La política està molt lluny de la meva vida», va expressar l’espluguina.

ÀUDIO: Dolors Sabaté assegura que se suma a Junts per Catalunya perquè Puigdemont li ha demanat

Ferran Civit, representat de la Conca i número 5 de la provínia per ERC

Ferran Civit ha estat diputat al Parlament de Catalunya per Junts pel Sí del 2015 al 2017 (Foto: Xavier Lozano)

Com es va confirmar fa dues setmanes, el fins ara diputat de Junts pel Sí, l’espluguí Ferran Civit, serà el candidat d’Esquerra Repúblicana a la Conca de Barberà i ocupa el número 5 a la provínica. La llista l’encapçala el vallenc Òscar Peris, que aquesta legislatura ha estat delegat del Govern a Tarragona.

D’altra banda, la llista que presenta el PSC a la demarcació de Tarragona també incorpora un conquenc, en aquest cas és Eloi Menasach, segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vilanova de Prades, que ocupa la el número 9 dels socialistes a la provínica.

Pel que fa a la CUP, el número 11 de la llista per Tarragona l’ocupa el regidor cupaire a l’Ajuntament de Montblanc, Roger Sosa.

La llista per Tarragona la lidera l’advocat amb arrels montblanquines Eusebi Campdepadrós, fins ara vinculat a Esquerra Republicana. Campdepadrós farà tàndem amb Teresa Pallarés, que va ser delegada del Govern a Tarragona pel PSC. Albert Batet, alcalde de Valls pel PDeCAT, serà el número 3 de la llista.

 

2 COMENTARIS

  1. Així m’agrada Dolors! La dreta és la única solució que te Catalunya en aquests moments. Cal enriquir el país, cambiar el que s’ha de cambiar i, sobretot, preservar el que ja va bé.
    Visca Catalunya lliure i visca Convergència.

Los comentarios están cerrados.