L’Ajuntament de l’Espluga fa aquest novembre una oferta de treball per a joves aturats i ofereix un contracte de sis mesos de pràctiques remunerades del programa de Garantia Juvenil.

Es tracta d’un contracte de pràctiques remunerades a jornada completa des del 30 de novembre del 2017 a l’Ajuntament de l’Espluga fent tasques de tècnic administratiu. Hi poden optar els aturats de 16 a 29 anys aturats, inscrits a Garantia Juvenil i a l’Oficina de Treball (S.O.C.) com a demandant d’ocupació no ocupat. Es requereix tenir alguna titulació de grau (mig, superior o universitari) o equivalent (certificat de professionalitat). La persona sol·licitant no ha d’haver esgotat el període que indica la normativa de modalitat del contracte de pràctiques i tampoc pot haver participat en el programa de Garantia Juvenil del 2016.

Els interessats poden passar per l’Ajuntament de l’Espluga o trucar al telèfon 977 870 227 i inscriure’s al SOC caràcter urgent, ja que el contracte comença a finals d’aquest novembre. La convocatòria és una iniciativa de l’Ajuntament espluguí amb el suport de la Generalitat de Catalunya, el Servei d’Ocupació de Catalunya, el Servicio Público de Empleo Estatal i el Fons Social Europeu. Garantia Juvenil és una iniciativa europea que té per objectiu facilitar l’accés dels joves al mercat de treball.